Thom Craane in Concert 2022; Het Meezingfestijn van Nederland!

Na twee jaar van uitstellen gaan we los! Dit najaar is het namelijk eindelijk zover: een nieuwe editie van THOM CRAANE IN CONCERT! Na bijna 4 jaar van afwezigheid is deze spetterende liveshow dan eindelijk terug. Alle seinen staan op groen en Thom Craane en de band staan te trappelen om weer los te gaan! 

Liveshow

Tijdens een deze avondvullende liveshow speelt Thom Craane samen met zijn dertien koppige liveband de beste meezingers. Natuurlijk komen zijn eigen hits voorbij maar ook een heleboel andere Nederlands- en Engelstalige meezingers, medleys en andere verrassende nummers zullen live gespeeld worden deze avond. Van Guus Meeuwis tot K3 en van De Dijk tot aan Johnny Cash, alles komt voorbij. Deze avond zal helemaal in het teken staan van feesten, dansen en vooral meezingen!

Gastartiesten

Tijdens de show zullen enkele geweldige gast-artiesten deze avond hun opwachting maken. Wie dit zijn houden we nog even geheim maar een ding is zeker, het wordt weer een groot feest! 

Kaatsheuvel

Deze derde editie zal weer plaatsvinden op voor Thom Craane vertrouwd terrein in Kaatsheuvel. Vanaf 19:00u openen de deuren van het Klavier aan het Anton Pieckplein in Kaatsheuvel. Wil je erbij zijn? Koop dan nu je kaarten!